多平台全面支持
方便选课,随时随地学习
下载APP
小程序
希赛网小程序
首页 > 普通专升本 > 模拟试题
导航

​河南专升本英语模拟真题及答案

责编:管理员 2021-07-07
普通专升本资料领取

I . Phonetics(5 points)

Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1. A.vital

B. silent

C. collide

D. Fierce

答案:D

2. A.taught

B. caught

C. laugh

D. Fault

答案:C

3. A.reception

B. receipt

C. capture

D. Concept

答案:B

4. A. boom

B. goose

C. flood

D. Gloom

答案:C

5. A. finger

B. singer

C. hanger

D. Ringer

答案:A

Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

A. paper

B. easy

C. private

D. Pocket

答案:D

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

A. heavy

B. sharp

C. Strong

D. Powerful

答案:C

8. If you__ stayed at home, this would never have

happened.

A. Have

B. Had

C. will have

D. would have

答案:B

9. --How much did this set of furniture cost?

--I forgot __

A. how much it costs

B. how much did it cost

C. how much it cost

D. how much does it cost

答案:C

10. We had a long way to go so we decided to __

early.

A. set on

B. put on

C. set off

D. put off

答案:C

11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

A. Although

B. As

C. Since

D. Unless

答案:A

12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

A. to record

B. recorded

C. recording

D. being recorded

答案:B

13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

A. basically

B. remarkably

C. perfectly

D. Actively

答案:B

14. When John left the office, Amy __ at her desk.

A. is still working

B. has still worked

C. had still working

D. was still working

答案:D

15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

A. adjust

B. repeat

C. accept

D. Refuse

答案:A

16. The carpet has so many stains on it that it needs

A. replace

B. to replace

C. being replaced

D. to be replaced

答案:D

17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

A. might have received

B. received

C. will receive

D. Receives

答案:A

18. Is this the factory __ you visited the other day?

A. what

B. where

C. That

D. When

答案:C

19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

A. taste

B. to taste

C. tasted

D. Tasting

答案:A

20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

A. a boy

B. any boy

C. some boys

D. most boys

答案:B

更多资料

2026年安徽省普通高校专升本考试 《高等数学》真题及答案解析

2025年湖南专升本大学英语真题

2025年山东省普通高等教育专升本统一考试 《高等数学三》真题及答案解析

更多课程

《市场营销学》公开课—业务成长战略

免费听

1节课

《基础会计》公开课—会计要素-反映财务状况的会计要素

免费听

1节课

《管理学》公开课——马斯洛需要层次理论

免费听

1节课

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
免费试听
资料下载
  • 2026年广东省普通高等学校专升本(专插本)考试 《高等数学》真题及答案解析

    下载
  • 2026年江苏省普通高校"专转本"选拔考试 《高等数学》真题及答案解析

    下载
  • 2025年山东专升本大学语文真题(考生回忆版)

    下载
  • 2026年广西普通高等教育专升本考试 《高等数学》真题及答案解析

    下载
相关阅读
查看更多