专注在线职业教育23年
下载APP
小程序
希赛网小程序
导航

2021年PETS三级语法词汇模拟试题(十八)

责编:胡陆 2021-02-03
英语三级资料领取

根据全国英语等级考试三级(PETS3)考试大纲,语法与词汇题主要考查考生对语法结构、词汇知识和表达方式的掌握情况。共20小题。为帮助大家攻破英语三级各个题型,小编为大家整理分享全国英语等级考试三级(PETS3)考试词汇与语法练习题。

1. He went ahead ________ all warnings about the danger of his mission.

A) in case of B) because of C) regardless of D) prior to

2. We object ________ punishing a whole group for one person’s fault.

A) against B) about C) to D) or

3. Jack is good, kind, hard-working and intelligent; ________; I can’t speak too highly of him.

A) as a result B) in a word C) by the way D) on the contrary

4. The man to whom we handed the forms pointed out that they had not been _______ filled in.

A) consequently B) regularly C) comprehensively D) properly

5. I shall have companion in the house after all these ________ years.

A) single B) sole C) alone D) lonely

6. After a long and exhausting journey, they arrived ________.

A) till the last B) at last C) by the end D) at the end

7. None of the servants were ________ when Mr. Smith wanted to send a message.

A) available B) attainable C) approachable D) applicable

8. I can’t ________ what that object is.

A) make up B) make over C) make out D) make for

9. I want to buy a new tie to ________ this brown suit.

A) go into B) go after C) go with D) go by

10. The newest satellite can ________ a thousand telephone conversations and a colour TV program at the same time.

A) carry B) extend C) bring D) take

【答案】

1.C  2.C  3.B  4.D  5.D  6.B  7.A  8.C  9.C  10.A  

注:以上试题来源于网络,如有侵权,可联系客服删除。

相关推荐:

全国英语等级考试网上报名流程介绍

2021年上半年全国英语等级考试(PETS)报名时间

全国英语等级考试报名条件及要求

全国英语等级考试(PETS)介绍

更多资料
更多课程
更多真题
温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
相关阅读
查看更多

加群交流

公众号

客服咨询

考试资料

每日一练