专注在线职业教育23年
下载APP
小程序
希赛网小程序
导航

2021年PETS三级语法词汇模拟试题(十七)

责编:胡陆 2021-02-11
英语三级资料领取

根据全国英语等级考试三级(PETS3)考试大纲,语法与词汇题主要考查考生对语法结构、词汇知识和表达方式的掌握情况。共20小题。为帮助大家攻破英语三级各个题型,希赛网英语三级频道为大家整理分享全国英语等级考试三级(PETS3)考试词汇与语法练习题。

1. I can ________ some noise while I’m studying, but I can’t stand loud noises.

A) come up with B) catch up with C) put up with D) keep up with

2. When the whole area was ________ by the flood, the government sent food there by helicopter.

A) cut away B) cut down C) cut up D) cut off

3. The bridge was named ________ the hero who gave his life for the cause of the people.

A) after B) with C) by D) from

4. There were no tickets ________ for Friday’s performance.

A) preferable B) considerable C) possible D) available

5. Many new ________ will be opened up in the future for those with a university education.

A) opportunities B) necessities C) realities D) probabilities

6. The rain was heavy and ________ the land was flooded.

A) consequently B) continuously C) constantly D) consistently

7. The engine ________ smoke and steam.

A) gives up B) gives in C) gives away D) gives off

8. Don’t ________ this news to the public until we give you the go-ahead.

A) release B) relieve C) relate D) retain

9. I should like to rent a house, modern, comfortable and ________ in a quiet neighborhood.

A) all in all B) above all C) after all D) over all

10. ________ we have finished the course, we shall start doing more revision work.

A) For now B) Now that C) Ever since D) By now

【答案】

1.C  2.D  3.A  4.D  5.A  6.A  7.D  8.A  9.B  10.B

注:以上内容来源于网络,如有侵权,可联系客服删除。

相关推荐:

全国英语等级考试网上报名流程介绍

2021年上半年全国英语等级考试(PETS)报名时间

全国英语等级考试报名条件及要求

全国英语等级考试(PETS)介绍

更多资料
更多课程
更多真题
温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
相关阅读
查看更多

加群交流

公众号

客服咨询

考试资料

每日一练