首页 成人高考

2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十六)

成人高考 杨锐频 浏览 2715

成考学位英语考试主要包括四个部分:1. 词汇、语法结构, 2. 阅读理解,3. 翻译(英汉互译) ,4. 写作,5. 改错或写说明文。考试采用闭卷考试,成考学位英语考试采用统一格式考试。客观题占65%,主观题占35%。下文是2021年成人学位英语考前模拟题及答案,供大家参考。

2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十六)

点击查看更多>>2021年成人高考学位英语模拟题new-r.gif

1. Woman: I think the Internet is more of a distraction than a benefit to students.

Man: That's true. ______

A. Chatting on the net can be very expensive.

B.They are putting less time in schoolwork now.

C.The web pages can sometimes help them with schoolwork.

D.Their schoolwork doesn't take long enough, does it?

答案:B

2. James: I adore your hat.

Jane: It' s pretty, isn't it? And you can't believe how much I paid for it.Only $ 10.

James: Oh, really? ______

A. It's indeed a bargain.

B. It's very cheap.

C. Anything wrong?

D. Congratulations.

答案:A

3. Betty: Sam looks very sad today.

Kelly: ______

Betty: No wonder.

A.I hear he got an F from his history teacher.

B.He is the monitor in the class.

C.I never talk to him.

D.You know him well, don't you ?

答案:A

4. Peter: Why not join us this Saturday and tell us about your adventures in Russia?

Keith: ______

A. No problem.

B. I'd love to.

C. Glad to be at your service.

D. Thanks for the invitation.

答案:B

5. Daughter: The jeans look cool.

Mum: ______

A. Aren't they a little too tight on you?

B. Do you like them?

C. let's look around.

D. Put them on and look.

答案:A

6. A: Excuse me. Where is the nearest petrol station?

B: ______

A. You can't miss it.

B. Drive along for two miles.

C. Two blocks away.

D. Along this road.

答案:C

7. Customer: ______

Salesperson: I'm awfully sorry. I'll change it right away.

A.Excuse me. I'd like to change this dish.

B.Look, there is a hair on my steak.

C.Miss, I want my refund for this.

D.This shirt I bought last Saturday has a hole on a sleeve.

答案:D

8. James: ______

Jane: Maybe you should talk to him about it.

A. It's driving me crazy.

B. I can't stand his complaints.

C. This film is boring.

D. The book he lent me is torn.

答案:B

9. A: Fine day, isn't it?

B: Well, yeah, it's beautiful.

A: ______

B.Yes, I'm extremely well.

A. You're looking so nice.

B. Hi, what do you do?

C.It's very nice of you.

D. I'm glad to hear that.

答案:A

10. A: Good evening, Juliet, my love. How have you been?

B: Fine, ______

A.thank you, my love. Oh, how I've missed you !

B.thank you very much.

C.It's my fault.

D.It's very hot

答案:A

责任编辑:杨锐频

📅 本文最后更新于 2021-03-09

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
题库
章节练习
章节练习
章节专项突破
模拟考场
模拟考场
海量免费试题
每日一练
每日一练
每天10题练习
习题练习
习题练习
核心知识点练习
高频错题
高频错题
错题突破集训
分享至